Tara Yoga Kütüphane Serileri – Haftanın Önerisi: Yaşamsal Zenginlik Yaratmak

Bolluk! Pek çoğumuzun peşinden koştuğu, bazen yalnızca paraya indirgediği bu kavramın, sürekli çevremizde olduğunu fark ettiğimiz an bir şeyler dönüşmeye başlıyor. Enerjetik olarak Para kazanma konuları baba ile ilgili iken – bir bakıma kök çakranın konusu (çakralar üzerine yoğun çalıştığımdan artık kavramları çakralarla bağdaştırmaya başlıyorum bir süre sonra ister istemez), bolluk annemiz ile olan ilişkimizden şekillenir (ikinci ve dördüncü çakralar). Hepsi bir bütün ve birbirinden ayrı değil. Hayatımıza ister parasal, ister sağlıksal, ister duygusal bolluk çekmek isteyelim, bazı yasaları benimseyip, bilinç altı kodlarımızı değiştirmemiz gerekiyor.

Bu kitapı sevmemin nedenleri çok. Birincisi çok ince 🙂 hızlıca ve kolay okunuyor… Sonra içindeki kavramları tek tek ezberlemeniz falan gerekmiyor. Deepak Chopra her harfe karşılık gelen bazı kavramlar seçmiş bolluk ile alakalı. Bunları okudukça, düşünce sisteminizde bir şeylerin otomatik olarak değişmeye başladığını farkediyorsunuz. Bence bu kitap tekrar tekrar okunması gereken tam bir başucu kitabı, zaten değişim dönüşüm süreklilik sonucu geliyor biraz da…

Sizin için rastgele bir sayfa açtım:

” F harfi failure (başarısızlık) kelimesine karşılık gelir. Her başarısızlık yeni bir başarının tohumudur. Maddenin maddesel olmayandan, görünenin görünmeyenden meydana gelmesinde temel bir işleyiş vardır. Bu etkileşim ilkesidir.

Başarısızlıklarımız evrenin işleyişinde bir sıçrama tahtası işlevi görür ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştırır. Aslında başarısızlık diye bir şey yoktur. Bizim başarısızlık diye adlandırdığımız, işleri doğru bir şekilde yapmayı öğrenmemizi sağlayan bir süreçtir”

Bu ve bunun gibi ek çok ilham verici kavramı bilinç ve bilinçaltı düzeyde yaşamınıza sokmak için kesinlikle bu kitabı raflarınıza eklemelisiniz.

Son olarak, bolluk ile ilgili blokajlarınız olduğunu düşünüyorsanız, kendimin de hayatla ilgili her alanda başvurduğum bir terapiyi size tavsiye ediyorum: Kolektif Alan Terapisi. Daha fazla bilgi için web sayfamızdaki şu sayfaya bir göz atabilirsiniz: Bireysel Terapiler

Namaste!

Cevap yaz

Email adresiniz paylaşılmayacak.


*